AVROTROS zoekt kandidaten voor Ik Vertrek XL

Veronica Superguide logo
AVROTROS zoekt kandidaten voor Ik Vertrek XL

AVROTROS zoekt kandidaten voor Ik Vertrek XL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De makers van Ik Vertrek werken aan een spin-off van hun kijkcijferkraker. En afgaande op de titel, pakt Ik Vertrek XL de zaken net iets groter aan!

Onverwoestbaar

Ondanks dat het altijd spraakmakende Ik Vertrek alweer bijna vijftien jaar op de buis is, is de rek er nog lang niet uit. Integendeel! Ook gisteravond was deze onverwoestbare realityshow met niet minder dan 1.723.000 kijkers het best bekeken programma van de zaterdagavond. Maar er kan nog meer bij: deze week onthulde AVROTROS namelijk dat er een pilot in de maak is van Ik Vertrek XL!

Avontuur

Waar Ik Vertrek een koppel volgt dat zijn geluk beproeft in het buitenland, volgt de XL-editie ondernemers die samen met hun vrienden en familie over de grens het avontuur opzoeken. Geen slecht idee! Meer deelnemers betekent namelijk ook meer kans op spanningen, ruzies, emotionele uitbarstingen en mensen die een ervaring rijker en een illusie armer weer terugkeren naar Nederland.

Mocht je plannen hebben om binnenkort met vrienden of familie te emigreren om in het buitenland een onderneming op te zetten, de redactie van Ik Vertrek XL is nog op zoek naar kandidaten!

Lees verder