AVROTROS zendt bejubelde miniserie The Night Manager uit

Veronica Superguide logo
AVROTROS zendt bejubelde miniserie The Night Manager uit

AVROTROS zendt bejubelde miniserie The Night Manager uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niet alles is on demand te zien, dus wanneer een Nederlandse omroep ervoor kiest om een internationale topserie uit te zenden, zijn wij er als de kippen bij. The Night Manager staat op de agenda bij AVROTROS.

The Night Manager

The Night Manager gaat over Jonathan Pine, die nachtmanager is van een luxe hotel in Egypte. Er gebeurt weinig bijzonders op de werkvloer, totdat een gast hem om een bijzondere gunst vraagt. Jonathan wordt gerekruteerd door de Britse geheime dienst om te infiltreren in het netwerk van een gevaarlijke wapenhandelaar.

Cast

De hoofdrol van Jonathan Pine wordt gespeeld door Tom Hiddleston (The Avengers, Crimson Peak) en Hugh Laurie (House) speelt de beruchte wapenhandelaar. Verder spelen onder anderen Elizabeth Debicki, Olivia Colman en Tom Hollander in The Night Manager. The Night Manager heeft een seizoen bestaande uit zes afleveringen en wordt daarmee gezien als een miniserie. 

24 februari

The Night Manager is een creatie van de BBC en een van hun duurste series ooit. De serie sleepte meerdere prijzen in de wacht, waaronder Emmy Awards voor de regie en de muziek en Golden Globes voor de acteerprestaties van Tom Hiddleston, Hugh Laurie en Olivia Colman. Op 24 februari om 20.30 is de eerste aflevering van The Night Manager te zien op NPO1.

Lees verder