AVROTROS onthult uitzenddatum nieuw seizoen Mindf*ck

Veronica Superguide logo
AVROTROS onthult uitzenddatum nieuw seizoen Mindf*ck

AVROTROS onthult uitzenddatum nieuw seizoen Mindf*ck

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort begint het vierde seizoen van het razend populaire AVROTROS-programma Mindf*ck. Victor Mids lichtte op Instagram alvast een tipje van de sluier op!

Spraakmakend

Met het spraakmakende programma Mindf*ck heeft AVROTROS een enorme hit in handen. De show van Victor Mids trok regelmatig een publiek van rond de twee miljoen kijkers. De presentator en illusionist mocht zelfs twee keer op rij het jaar uitluiden op oudejaarsavond. Het was al bekend dat er nieuwe afleveringen in de maak zijn, maar nu weten we ook wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden!

Oude bekende

AVROTROS maakte onlangs bekend dat het nieuwe seizoen half maart van start gaat. Op Instagram gaf Victor al een klein voorproefje van wat we dit voorjaar kunnen verwachten. Zo zal een oude bekende opnieuw te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Bijlmerbajes

Ook trekken Victor en zijn team weer naar interessante locaties die het decor vormen voor zijn spectaculaire illusies. Zo is een van de afleveringen deels opgenomen in de voormalige Bijlmerbajes. In de reacties wordt gespeculeerd dat Ellie Lust wel eens zijn gewillige slachtoffer kan zijn in deze uitzending. Zou mooi zijn, maar wij hopen vooral op een adembenemende ontsnappingstruc van onze favoriete Mindf*cker!

Mindf*ck is vanaf zaterdag 17 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder