‘Avengers: Infinity War wordt langste Marvel-film ooit’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Avengers: Infinity War wordt langste Marvel-film ooit’

‘Avengers: Infinity War wordt langste Marvel-film ooit’

|
|

Laatste update:

Marvel werkt al jaren toe naar Avengers: Infinity War. En ze nemen dan ook flink de tijd om het spektakel tot een goed einde te brengen!

Tiran

Binnenkort verschijnt Avengers: Infinity War in de bioscopen. In deze superheldenfilm bundelen onder anderen de Avengers, Spider-Man, Guardians of the Galaxy en Black Panther de krachten tegen de intergalactische tiran Thanos. Met zo’n line-up is het geen wonder dat Marvel de zaken niet wil afraffelen. Sterker nog, volgens de laatste geruchten wordt dit de langste Marvel-film aller tijden. Naar verluidt gaat Avengers: Infinity War 150 minuten duren, ofwel tweeënhalf uur non-stop superheldenspektakel!

Drie minuten

De vermoedelijke lengte is gebaseerd op de website van een Filippijnse bioscoopketen genaamd SM Cinema (niet op googelen!). Zij hebben de speelduur op de website geplaatst. Een screenshot van de details werd al snel over het internet verspreid. Het duurt echter nog twee maanden voordat Infinity War verschijnt, dus er zit een kans in dat de film nog niet eens helemaal gemonteerd is. Dit zou betekenen dat de bioscoopketen slechts op de gok een speelduur heeft ingevuld. Mocht het gerucht toch kloppen, dan zou Infinity War slechts drie minuten langer zijn dan zijn voorganger, Captain America: Civil War.

Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder