meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
meiland
Meiland

Au! Martien Meiland gewond door ongeval met hoogwerker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Monique Smitsloo

Dat was even schrikken voor Martien Meiland. De gillende realityster beleefde vandaag in Chateau Meiland een ongeval met een hoogwerker in het magazijn. 

'Mijn hele rug knakt!' 

In principe lijkt het best goed te gaan met de flamboyante familie Meiland in Uithoorn. Martien, Erica en Maxime worden hartelijk ontvangen door de buurt, krijgen het op bijstandsniveau nog voor elkaar om glazen wijn achterover te tikken en hebben een buurtfeest georganiseerd met veel "goede dikke worst"

Niks te klagen, zou je zeggen. Maar dat lukt Martien nog altijd prima. Zijn dag begint al slecht. Hij heeft slecht geslapen door het geblaf van de honden. 

Maar in het magazijn begint de doffe ellende pas écht voor brokkenpiloot Martien. Eerst krijgt last van zijn rug tijdens het ophangen van gordijnen: "Au! Mijn hele rug knakt. Au!" Gelukkig komt de stoere Erica komt hem redden. "Ik ga het zo van je overnemen!" 

'G*dverdomme!'

Maar zodra deze 'drie musketiers' op de hoogwerker belanden, gaat het pas écht fout... Maxime bedient het apparaat, en dat gaat niet zonder slag of stoot. Martien stoot zijn hoofd, doordat Maxime niet oplet bij het bedienen van de hoogwerker. 

"Au!  G*dverdomme ik stoot gewoon m'n hoofd tegen dat ding!" roept Martien hard. Hij geeft Maxime een mep.

"Kijk even of het geen bloed is, net als bij Nadège toen", reageert Erica. Het is goed om te horen dat de Meilandjes hun Nadège dus niet zijn vergeten...

Uiteindelijk hoeft Martien gelukkig niet naar het ziekenhuis. "Nee, het gaat wel..." 

Zou Martien ook een gilletje hebben geslaakt toen vandaag bekend werd dat de Noordwijkse villa voor een appel en een ei is verkocht? 

Chateau Bijstand kijk je elke maandagavond om 20.30 uur bij SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder