• Nieuws

Artsentekort dreigt: weer verlaat een personage Grey’s Anatomy!

Artsentekort dreigt: weer verlaat een personage Grey’s Anatomy!

Deze week is er wederom een medewerker van het Grey Sloan Memorial Hospital afgezwaaid. Heftig spoileralert voor het veertiende seizoen Grey’s Anatomy!

We zien Dr. Nathan Riggs voorlopig niet meer terug in Seattle. Showrunner Shonda Rhimes bevestigde dat de aflevering van deze week de laatste was met Martin Henderson in een vaste rol.

Bericht wordt geladen...

Arme Meredith

Nathan Riggs werd in de meest recente aflevering herenigd met zijn grote liefde Megan Hunt. Men dacht dat zij was omgekomen bij een helikoptercrash. Riggs had het regelmatig aan de stok met Megans broer Owen Hunt: die vond dat het Nathans schuld was dat Megan aan boord van de helikopter zat.

Megan dook onverwacht weer op, nadat ze jarenlang gevangen werd gehouden door rebellen. De terugkeer zorgde voor de nodige spanning: Meredith Grey begon haar prille relatie met Nathan Riggs langzaam maar zeker serieus te nemen. 

Nathan koos voor Megan, die na haar gevangenschap graag bij het strand wilde wonen. Nu Riggs naar Los Angeles verkast, is Meredith wéér alleen.

Grey’s fans hebben het moeilijk met nóg een afscheid, maar gunnen Nathan Riggs zijn happy end.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Er gebeurt waanzinnig veel in het veertiende seizoen Grey’s Anatomy! Telkens als je denkt dat de serie even in rustiger vaarwater komt, blijkt het bloedbad nog niet voorbij. De serie wordt in januari weer uitgezonden op NET5.