Dennis Weening en Nicolette Kluijver

Veronica Superguide logo
Dennis Weening en Nicolette Kluijver

Art Rooijakkers wil Dennis Weening niet in zijn talkshow hebben

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

We verwachten een boel boeiende gesprekken van Art Rooijakkers met zijn nieuwe talkshow Zomer met Art. Maar een met ex-Expeditie Robinson presentator Dennis Weening zit er niet in. Ook een rolletje als een van de wisselende co-hosts heeft Art niet overwogen. Het lijkt erop dat het oud-Expeditie Robinson zeer nog diep zit!

Vorig jaar was er nog een relletje tussen de 2 presentatoren om de presentatieklus van Expeditie Robinson. Dennis Weening werd toen plotseling na 6 jaar trouwe dienst van het programma gehaald. Daarna maakte hij bekend dat Art Rooijakkers in de running was om zijn microfoon op het eiland over te nemen. Dat ging echter niet door maar deze zomer heeft Art zijn eigen talkshow en daarover kwam hij babbelen bij Wilfred Genee in Café Hendriks en Genee op Veronica.

 “Je hebt straks ook sidekicks. Dennis Weening ook een keertje?“ vroeg Wilfred op het eind.  Art: “Nee, nee, nee, die mag niet komen. Die werkt niet meer voor televisie, hè?”

Toch niet uitgepraat over Expeditie Robinson

Wilfred vroeg daarna door en kreeg van Art te horen dat Dennis niet welkom is. Ze hebben toentertijd 1 keer met elkaar gebeld over de Expeditie Robinson-rel maar ‘uitpraten’ is too much om dat te beschrijven.

Wilfred: “Maar hij is boos op je dan?”

Art: “Dat weet ik niet. Ik heb hem nooit meer gesproken. Dan moet je hem volgende week even uitnodigen.”

Art Rooijakkers

Wilde geruchten

De geruchten rondom Expeditie Robinson begonnen vorig jaar hun eigen leven te leiden en Art Rooijakkers heeft ze altijd sterk ontkend. Een van de wildste was dat hij naar RTL zou zijn overgestapt speciaal om Expeditie Robinson te presenteren. Art heeft alleen gezegd dat het hem is aangeboden en dat hij het wilde overwegen. Toen bekend werd dat Dennis Weening z’n contract plotseling niet werd verlengd, was dat voor Art toch reden om het niet te doen.

Zomer met Art start 17 juni op RTL4 en is dan 5 dagen in de week te zien. Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst worden o.a. zijn co-hosts.

Lees verder