Art Rooijakkers: ‘tijd voor nieuw hoofdstuk’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers: ‘tijd voor nieuw hoofdstuk’

Art Rooijakkers: ‘tijd voor nieuw hoofdstuk’

|
|

Laatste update:

Vrijdag werd bekend dat Art Rooijakkers afscheid neemt van Wie is de Mol?. Via Instagram reageerde de presentator vandaag op zijn spraakmakende vertrek!

Toekomstplannen

Vanmorgen reageerde Art Rooijakkers voor het eerst op het nieuws van zijn overstap naar RTL. Vrijdag werd bekend dat de AVROTROS-presentator van onder andere Wie is de Mol? per 1 april aan de slag gaat bij zijn nieuwe werkgever. Via Instagram liet Art weten wat zijn toekomstplannen zijn.

Geen grap

“Van IJsland (2012) naar Georgië (2018), wat een trip! 7 seizoenen Wie is de Mol? presenteren was een eer, een avontuur en een voorrecht. (...) Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!”, schrijft de 43-jarige presentator op zijn pagina. Gezien de opvallende datum dachten veel mensen dat het hier om een slecht getimede 1 april-grap ging. De Instagram-post lijkt een einde te hebben gemaakt aan deze geruchten.

Natuurbeschermers

Het afscheid is trouwens nog niet helemaal definitief. Voor zijn overstap zal Art dit seizoen nog in twee AVROTROS-programma's op de NPO te zien zijn. Hij presenteert de dagelijkse kennisquiz Bij de Tijd en in het tweede seizoen van Helden van de Wildernis bezoekt hij natuurbeschermers over de hele wereld.

Lees verder