Arnold Schwarzenegger en Patrick Schwarzenegger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arnold Schwarzenegger en Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger vond seksscène zoon Patrick ongemakkelijk

|
|

Laatste update:

Cultheld en one-liner-koning Arnold Schwarzenegger schrok even toen hij laatst keek naar de nieuwste film van zijn zoon, Patrick Schwarzenegger. Die is namelijk naakt te zien in de thriller Daniel Isn't Real. "Dat was een interessante wending."

Dat vertelt de levende legende, die we laatst opeens zagen in reallifesoap RICO op SBS6, tegen FOX LA. "Hij was zo buitengewoon aan het acteren, hij is zo getalenteerd! En dan was daar plots die seksscène! Dat was een interessante wending", zo vertelt Arnold, die door zijn ex-vrouw gelukkig wel vooraf was 'gewaarschuwd' voor dit ongemakkelijke moment. 

Naakte kont

"Ik herinner me dat mijn ex-vrouw me opbelde en zei: ‘Ik heb net Patrick’s film gezien. Het is echt ongelofelijk. Ik zit daar en hij heeft me niets verteld en plots zie ik daar zijn naakte kont tijdens een seksscène!" Voor papa Arnold was dat "nogal een belevenis", geeft hij toe. maar: "Ik ben gewoon trots dat hij weer een film maakt. Hij is echt goed bezig en krijgt steeds belangrijkere rollen."

Trots

Arnie is hartstikke trots op de toenemende starpower van Patrick. Dat gevoel werd alleen maar versterkt toen hij zijn zoon recent opzocht tijdens opnames. "Iedereen kwam naar me toe en zei: ‘Je zoon is zo vriendelijk. Hij is zo welopgevoed en altijd zo goed voorbereid.’ Altijd die complimentjes, dat is geweldig."

Het is overigens nog niet bekend of en wanneer Daniel Isn't Real in de Nederlandse bios gaat draaien. 

Lees verder