Arjen Lubach in Op1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjen Lubach in Op1

Arjen Lubach geeft mensen in Op1-studio dikke sneer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Arjen Lubach zat gisteren in Op1 om te praten over het nieuwe verkiezingsseizoen van Zondag met Lubach. Of ja, 'zat', hij was niet fysiek in de studio aanwezig, maar liet zich via een videoverbinding interviewen. Hij vond een studio-aanwezigheid absoluut onnodig.

En dat mochten de andere gasten, die ook daadwerkelijk in de studio zaten, best weten! 

De sneer van Arjen

"Het is onnodig om tijdens de avondklok mijn programmaatje te komen verkopen en te laten zien dat ik het wel waard ben om naar buiten te mogen", begon Arjen zijn gesprek met Paul de Leeuw en Astrid Joosten. "Dat is meteen om iedereen in de studio een slecht gevoel te geven", grapte hij.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

De andere gasten

Gasten die wél met een verklarinkje op zak richting de Op1-studio mochten karren? Dat waren onder meer oud-Op1-presentator Sander Schimmelpenninck, die met PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen in gesprek ging over de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Ook Rene Mioch en Imca Marina kwamen praten over... een podcast. Arjens 'uithaal' kreeg bijval op sociale media.

Talkshows en de avondklok

Talkshowgasten konden de afgelopen weken nog steeds naar de studio's komen, ondanks de avondklok. Ze krijgen dan een verklaring mee waardoor ze gewoon fysiek aanwezig kunnen zijn. En ondanks dat de grote twee - Jinek en Op1 - beloofden het toch wat anders aan te pakken, ziet de kijker weinig verschil met vóór de avondklok. Eigenlijk zijn ministers van het kabinet de enige gasten die (vaak) via een videocall 'aanschuiven'.

Nieuw seizoen Zondag met Lubach

Goed, terug naar Arjen. Hij en zijn team doen vanaf zondag nog één seizoen en daarna kappen ze ermee, wat overigens niet iedereen zo erg vindt. Ze zwaaien af met een speciaal, achtdelig seizoen dat volledig draait om de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. 

Zondag met Lubach is vanaf zondag elke week om 21:15 uur te zien op NPO 3.

Lees verder