Arjen Lubach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arjen Lubach

Arjen Lubach gaat ook in België proberen De Slimste te worden

|
|

Laatste update:

In 2012 won 'ie al De Slimste Mens in ons eigen landje, maar nu gaat hij het ook bij de zuiderburen proberen. Arjen Lubach gaat namelijk meedoen aan het Belgische programma De Slimste Mens Ter Wereld, maakte hij bekend op zijn Instagram.

Bijna dagelijks

Kan Arjen vast weer even opwarmen, want onlangs maakte hij bekend dat hij in 2022 bijna dagelijks op tv te zien zal zijn met een nieuw programma. Wij zijn benieuwd of het hem zal lukken met dit nieuwe programma ook internationaal viral te gaan, wat hem met Zondag met Lubach meerdere keren lukte. Maar nu dus eerst kijken of het hem gaat lukken om de slimste Hollander van België te worden.

De Slimste Hollanders

Arjen is trouwens niet te enige Nederlander die mee zal doen aan de Belgische versie. Ook zangeres Merol en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer zullen proberen te bewijzen dat ze slimmer zijn dan de Belgen (*insert 'domme Belgen'-grap*). Ook Merol, echte naam Merel Baldé, deed al eens eerder mee aan de Nederlandse versie. In Vlaanderen wordt het programma al sinds 2004 gepresenteerd door Erik van Looy. In Nederland ligt de presentatie in handen van Philip Freriks en mogen we natuurlijk vaste sidekick Maarten van Rossem ook niet vergeten.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld begint op 18 oktober en zal op de Belgische zender Play4 te zien zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder