Ariana Grande

Veronica Superguide logo
Ariana Grande

Alrighty then! Ariana Grande en Jim Carrey zijn fan van elkaar

|
|

Laatste update:

Ariana Grande is nogal eens openhartig op social media over haarzelf en een paar dagen geleden onthulde ze een groot fan van Jim Carrey te zijn. De komediant klom daarop in de Twitter en onthulde ook een groot van van haar te zijn. Cute!

De zangeres plaatste een Story over haar liefde voor het werk van Carrey. Ze droeg in groep 6 zelfs met trots de online chatnaam “Jimcarreyfan42”.

Ze is tevens fan van Carrey door de inspirerende dingen die hij heeft gezegd over depressie. Beide celebrities worstelden met depressiviteit de afgelopen jaren. Ariana schreef er zelfs meerdere malen over via haar social media.

Jim Carrey bedankt!

Het allerleukste is dat de waardering wederzijds is! Jim Carrey bedankte haar zondag voor de mooie woorden. "Ik heb gezien hoe mooi je mij en de dingen die ik over depressie heb gezegd hebt aangehaald. Je openheid is bewonderenswaardig. Ik wens je vrijheid en vrede toe. En ik voel me gezegend met zo'n getalenteerde bewonderaar."

Check Ariana’s reactie:

Nieuwe Ariana Grande tattoo?

Wanneer Ariana Grande Jim Carrey’s tweet op haar voorhoofd gaat tatoeëren, is nog niet bekend. Wel weten we nu dat de zangeres zeker naar de bioscoop gaat voor de komende Sonic the Hedgehog-film, waarin Carrey de schurk speelt.

Lees verder