Antonio Banderas getroffen door hartaanval

Veronica Superguide logo
Antonio Banderas getroffen door hartaanval

Antonio Banderas getroffen door hartaanval

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Antonio Banderas is twee maanden geleden getroffen door een hartaanval. Dat heeft hij dit weekend onthuld tijdens een bezoek aan het Malaga Spanish Film Festival. “Ik heb erg veel geluk gehad”, vertelde de 56-jarige acteur volgens EFE.

Oorzaak: hard werken

Banderas zei dat hij op 28 januari een hartaanval had die gelukkig geen blijvende schade heeft aangericht. “Ze hebben me geopereerd en drie stents in mijn kransslagaders geplaatst.” De acteur vertelde ook dat hij al langer kampte met hartritmestoornissen. Volgens hem zijn de gezondheidsproblemen het gevolg van 37 jaar lang hard en veel werken.

Geruchten

Geruchten dat Banderas hartproblemen had, deden een paar dagen na zijn hartaanval al de ronde. The Sun wist eind januari te melden dat de acteur met spoed naar het ziekenhuis was gebracht nadat hij tijdens het sporten pijn op zijn borst had gekregen.

“Het is iets dat elke dag gebeurt en een heleboel mensen overkomt”, zei hij zaterdag over zijn gezondheidsproblemen. “Ik heb het nooit willen verbergen, maar wilde voorkomen dat ik als belangrijker werd gezien dan al die anderen.”

Black Butterfly

Antonio heeft een hoop films op rol staan. Van zijn eerstvolgende project, de zenuwslopende thriller Black Butterfly, verscheen deze week de trailer. Bekijk ‘m in onderstaande video:

Lees verder