Antoinette Hertsenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Antoinette Hertsenberg

Antoinette na 'verpesten' DWDD: ‘hoop niet dat ze boos zijn’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hoewel DWDD momenteel gigantisch hoge kijkcijfers scoort vanwege de coronacrisis, zat er gisteren toch wel een klein, maar ook wel geinig smetje op de uitzending: Radar-presentatrice Antoinette Herstenberg kwam iets te vroeg in beeld en verknalde een mooi optreden. Ze was zich echter van geen kwaad bewust!

Door een fout in de montage zagen NPO 1-kijkers - nota benen tijdens een ontroerend optreden van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi - opeens behind the scenes-beelden van Antoinette die alvast een promo voor Radar wilde opnemen. "Ik was me van geen kwaad bewust, moet ik je heel eerlijk zeggen", zo verklaarde ze vanochtend op Radio 538.

DWDD boos?

"Ik hoop dat ze bij DWDD niet boos zijn op ons", gaat de presentatrice verder. En dat weten we eerlijk gezegd niet. Het programma heeft nog niet gereageerd op de blunder. Antoinette had overigens niets door - totdat ze opeens berichtjes kreeg. "Ik dacht: ik ga gewoon even de promo repeteren en dat hebben we even gedaan. Pas een aantal minuten later kreeg ik appjes binnen van: ‘Hoe was het bij DWDD?’ Ik dacht: hoe was het bij DWDD?!" Ze benadrukt dat velen het wel vermakelijk vonden, "hoewel ik een heel gevoelig moment verstoord schijn te hebben".

Wat ging er fout?

De hilarische, maar zure blunder - DWDD zit tenslotte in zijn laatste week en had toch al een kortere uitzending vanwege de Rutte-persconferentie - heeft nog geen 'dader'. Antoinette weet overigens echt niet wie er verantwoordelijk was. "Voor ik het weet beschuldig ik mensen die er niet mee te maken hebben gehad, maar er zal bij de eindregie wel een foutje gemaakt zijn. Misschien wilde die zo graag weten wat ik te zeggen had." Hopelijk blijft de rest van deze laatste DWDD-week blundervrij! Het aftellen voor Matthijs van Nieuwkerk, die ondanks oproepen van kijkers toch écht stopt, is begonnen. Nog vier uitzendingen te gaan...

De Wereld Draait Door is nog vier keer rond 19:00 uur te zien op NPO 1!

Lees verder