Anouk in The Voice weer lekker op dreef: 'Ik zou niemand meenemen'

Door Redactie
Anouk, The Voice of Holland, commentaar

In de tweede Battle-ronde van The Voice of Holland bouwden vrijdagavond twee acts uit Team Ali B een feestje in de Ring. Maar er was één gast die het niet zo naar haar zin had: Anouk. En dat liet ze weten ook. 

"Dit kan alleen maar Team Ali B zijn, denk ik", begint Anouk, die het volgende week uitvecht met Lil' Kleine, direct na het optreden van de band Brugklasbeatz vs Nelson. "Dit heeft iets schattigs en aandoenlijks, maar ik vind het meer iets voor een schoolfeest, waar je verplicht met elkaar iets moet doen en dan komt dat eruit. Het is leuk voor de afwisseling, maar ik zou niemand kiezen."  

Vocaal 

Ali B snapt daar niets van "Vocaal is het inderdaad lastig te meten met alle andere acts", legt de rapper. Hij had vooraf namelijk al gevraagd aan kandidaat Nelson, die vooral indruk maakte met een beetje rap en zijn saxofoon, om het bij rappen te houden. Daar trok hij zich echter niets van aan. "Dan zit ik naar Anouk te kijken en die zegt dat ze niemand mee zou nemen en ik denk dan: "Ik zou jullie allebei wel willen meenemen." Uiteindelijk gaat zijn voorkeur toch uit naar Brugklasbeatz, maar hij laat Nelson niet zomaar naar huis gaan.

Uitnodiging

Als blijkt dat niemand van de andere coaches Nelson 'stealt', wil de kandidaat al naar zijn coach toelopen. Maar die vraagt nog even de aandacht: ''Mag ik mijn eerste tien aankomende bandoptredens jou als gastartiest meenemen, Nelson? Je krijgt tien optredens de kans om jezelf onmisbaar te maken in mijn band. Ik heb nog geen saxofonist en volgens mij ben je een absolute verrijking." Daar kan de entertainer, die al zijn geld verdient met optreden in hotels en bars, natuurlijk geen 'nee' op zeggen. Bekijk hieronder het optreden terug.