Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Anouk vervangt komend seizoen dít jurylid van The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Anouk coacht volgend jaar niet alleen de volwassen deelnemers aan The Voice, ze gaat ook kinderen met gouden keeltjes begeleiden. De zangeres neemt plaats op de rode stoel van een ander jurylid, zo is zojuist bekendgemaakt tijdens de finale van The Voice Kids.

Bob stapt op

Anouk neemt het stokje over van Douwe Bob, die pas dit seizoen zijn debuut maakte als coach. Hij gaat zich de komende tijd richten op zijn eigen muzikale projecten. De singer-songwriter belooft dat zijn afscheid van de talentenjacht voor kinderen tijdelijk is en dat hij terug zal keren in de jury.

‘Coach zijn was een cadeautje’

“Ik vond het zijn van coach afgelopen jaar echt een cadeautje. De kinderen zijn zo vertederend en zingen ontzettend goed”, blikt Douwe Bob terug. “Ik ben een aantal keer vol in mijn hart geraakt. Als er tijd voor is, hoop ik weer terug te keren als coach, want dit is echt een erebaan.”

‘Spannend’

Anouk denkt dat The Voice of Holland en The Voice Kids “een leuke afwisseling” vormen. “Het is toch wel spannend om nu met kinderen te gaan werken, na al die jaren bij de ‘grote mensen-Voice’.” Begin volgend jaar is Anouk te zien als coach in The Voice Kids. Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato keren weer terug op de draaiende stoelen.

Winnares

De finale werd vanavond gewonnen door de elfjarige Yosina, wiens auditie met het nummer Ken Je Mij van Trijntje Oosterhuis enkele weken geleden enorme indruk maakte in Nederland. Eén van haar optredens van vanavond zie je in onderstaande video.

Lees verder