Anouk-vervanger Waylon wil TVOH-coach blijven

Veronica Superguide logo
Anouk-vervanger Waylon wil TVOH-coach blijven

Anouk-vervanger Waylon wil TVOH-coach blijven

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waylon vervangt dit zevende seizoen The Voice-coach Anouk, die door een zwangerschap een jaar moest overslaan. Aangezien Anouk een contract voor twee seizoenen heeft getekend, zou zij volgend jaar weer in de stoel moeten zitten. Tot grote teleurstelling van Waylon…

Ik wil ik wil ik wil!

Als het aan hem ligt, blijft hij aan als coach van The Voice of Holland. "Ik zou het enorm leuk vinden om het volgend jaar weer te doen”, zegt hij in het AD. "Dan zou ik nóg gerichter kunnen werken.”

Frisse wind

Waylon omschrijft zichzelf als 'een frisse wind' tussen zijn collega's Guus Meeuwis, Sanne Hans en Ali B. "In elk geval altijd rechtdoorzee. Ik voelde me vanaf dag één eigenlijk op mijn gemak, ook vanwege de andere coaches. Ali zorgt voor de vrolijke noten. Waar die man de energie en gevatheid vandaan haalt, is me een raadsel. Een wonder. Guus is het warme bad en Sanne heeft van ons allemaal een beetje."

Vijf coaches?

Ook in De Telegraaf benadrukt Waylon voor aanvang van The Battles dat hij niet van plan is zijn draaiende stoel volgend seizoen terug te geven aan Anouk. “Desnoods zetten ze er maar een stoel bij”, grapt hij. "Want deze succesformule werkt voor mij. We genieten onderling met zijn allen van iedere seconde."
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

Lees verder