Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Anouk komt met verklaring over Facebook-pagina na Zwarte Piet-post

|
|

Laatste update:

Een paar weken geleden kondigde The Voice of Holland-coach Anouk aan dat ze kapt met haar Facebook-pagina. Dit deed ze boven een anti-Zwarte Piet-foto. Nu komt ze met een verklaring die duidelijk schept over de échte reden van haar vertrek.

De goudeerlijke, keiharde TVOH-coach dropte vorige maand opeens een bom op haar FB-pagina: ze stopt ermee. De foto waar ze haar vertrek mee aankondigde, waarop 'Stop Blackfacing - Stop Zwarte Piet' stond, leek ons vrij duidelijk: ze had geen zin meer in negatieve pro-Piet-comments onder haar berichten. Nou, het zit toch anders...

Anouk komt met verklaring over Facebook-pagina na Zwarte Piet-post

Anouk vertrekt van Facebook

De zangeres deelde vanochtend een berichtje op Twitter dat duidelijkheid schept. Die Zwarte Pieten-posts zorgden er niet voor dat ze haar pagina in de prullenbak gooit; het wordt gewoon een beetje too much. "Het onderhouden van meerdere social media-kanalen vind ik te veel, en daarom verwijder ik deze pagina."

Liefde en support

Anouk maakt van de gelegenheid gebruik om toch nog even al haar fans bedankten voor de lieve berichtjes op haar FB-pagina. Want ja, die kwamen er óók (tussen alle haatberichtjes door). Iedereen die zich nu zorgen begint te maken: no worries. Anouk belooft dat ze haar volgers gewoon op de hoogte blijft houden met persoonlijke foto's en concertinfo, maar dan op Instagram!

Anouk is komende vrijdag uiteraard weer te zien als coach in The Voice of Holland, vanaf 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder