Coach Anouk bij The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Coach Anouk bij The Voice of Holland

Anouk op verjaardag getrakteerd op lieve foto

|
|

Laatste update:

Anouk is vandaag jarig! De zangeres mag 46 kaarsjes uitblazen. Haar verloofde Dominique Schemmekes besloot haar in het zonnetje te zetten met een fraaie foto van het stel. Aww…

Anouk viert feest

Hieperdepiep, Anouk viert vandaag feest. De zangeres is jarig en wordt door haar verloofde Dominique Schemmekes geëerd met een lieve Instagram-post. “Diep bemind worden geeft je kracht, iemand diep beminnen geeft je moed. Fijne verjaardag schat, ik hou van je”, schrijft Dominique bij een foto van het stel.

'Lieve woorden, dank je wel'

Anouk vroeg haar vriend Dominique vorig jaar ten huwelijk. Dat de twee nog steeds super verliefd zijn, blijkt wel uit bovenstaande lieve foto en dito bijschrijft. Ondanks dat de feeststemming er na het overlijden van drummer Oscar Kraal waarschijnlijk nog niet helemaal inzit, kan Anouk het bericht zo te zien toch goed waarderen. “Lieve woorden, dank je wel”, schrijft ze in een reactie waaraan ze ook nog wat hartjes toevoegt.

Ook Ali B komt met felicitatie

Uiteraard is Dominique niet de enige die bij Anouks verjaardag stilstaat. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor The Voice-collega Ali B. Ondanks dat er wel eens wat is, zijn de twee stiekem toch gek op elkaar: “Happy birthday Anouk, ben zo blij dat ik je niet eerder ben tegengekomen, we hadden allebei geen carrière gehad ben ik bang. Hou van je mooi, lief mens die gewoon heel snel boos wordt omdat je niet 100 bent, maar aan wie ik altijd weet wat ik heb. En stiekem een liever mens is dan ik.”

En nu we het toch over The Voice hebben: dit zijn 12 momenten waarop Anouk snoeihard uit de hoek kwam.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder