Coach Anouk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Coach Anouk in The Voice of Holland

Anouk krijgt groot verlies te verwerken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Verdrietig nieuws: Oscar Kraal is overleden. De drummer van onder andere Anouk, Frank Boeijen, Postmen, Niels Geusebroek, Milow en Van Dik Hout is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Oscar laat een vriendin en twee kinderen na.

Drummer Oscar Kraal (50) overleden 

Op Instagram staan verschillende BN’ers stil bij het overlijden van drummer Oscar Kraal. Hij werkte onder meer samen met Anouk die diep geraakt is door het verlies. De The Voice-coach deelt op Instagram bijvoorbeeld een foto van haar goede vriendin Shirma Rouse samen met Oscar. Ze plaatst er een gebroken hartje bij en schrijft “rust in vrede”.

 Anouk krijgt groot verlies te verwerken

'Ik weet niet waar ik moet beginnen'

Shirma geeft bij haar foto een aangrijpende reactie. “Ik weet niet waar ik moet beginnen”, schrijft ze. "'Het leven is kort' kreeg gisteren een nieuwe lading! Ik heb gehoopt en gebeden dat deze dag niet zou komen." Vervolgens geeft ze een aantal voorbeelden van mooie herinneringen die ze aan Oscar heeft en richt ze zich tot de vriendin en twee kinderen van de drummer: “Ik zal voor je meisjes Rosa en Joni klaarstaan en ook je liefde Ilse kan op me rekenen. En mijn lieve vriendin, de moeder van je kinderen: ik ben er voor je, zus!"

Ook Eric Corton en Brainpower namen net als vele anderen op Instagram afscheid van Oscar.

Oscar is zoals gezegd slechts 50 jaar oud geworden. Dat doet natuurlijk meteen denken aan dat andere grote verlies van afgelopen week: Bibian Mentel. Bibian leed net als Oscar aan kanker en moest eveneens veel te vroeg afscheid nemen van haar naasten.

Lees verder