Anouk keert terug als coach in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk keert terug als coach in The Voice of Holland

Anouk keert terug als coach in The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar nu is het officieel: Anouk zal in het achtste seizoen weer te zien zijn in The Voice of Holland!

'Felle rotzakken'

Met de toevoeging van de uitgesproken Haagse zangeres Anouk is de jury voor het achtste seizoen van The Voice of Holland compleet. Eerder was al bekend dat Ali B, Sanne Hans en Waylon plaats zullen nemen op de draaiende stoelen. Waylon is in ieder geval erg blij met deze coaches: “Dit is de gedroomde jury, omdat het allemaal felle rotzakken zijn”, vertelde de zanger in RTL Boulevard. Ook Ali B verwacht vuurwerk: “Nu Anouk er weer bij is en met Waylon heb je echt eigenzinnige mensen.”

In verwachting

Helemaal als een verrassing komt de toevoeging van Anouk ook weer niet. Toen ze in het zesde seizoen haar debuut maakte als coach, was al bekend dat de zangeres had getekend voor twee seizoenen. Het zevende seizoen moest ze echter overslaan omdat ze in verwachting was haar zesde kind. Guus Meeuwis nam haar plaats in, maar hij hield het na één seizoen voor gezien. Toen gingen er al geruchten dat Anouk misschien zou terugkeren als coach.

Het achtste seizoen van The Voice of Holland gaat dit najaar van start bij RTL.

Lees verder