Anne Heche

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anne Heche
Hollywood

'Anne Heche zal niet meer ontwaken uit coma'

|
|

Laatste update:

Heftig nieuws: de Amerikaanse actrice Anne Heche heeft zó'n ernstige hersenschade opgelopen als gevolg van het ongeluk waarbij ze met haar auto een woning inreed, dat de 53-jarige het waarschijnlijk niet gaat overleven.

Anne ligt al sinds maandag in coma. Waarschijnlijk zal ze hier nooit uit ontwaken, liet een woordvoerder van haar familie aan verschillende Amerikaanse media weten. Eerder hoorden we juist dat Anne's situatie stabiel was, maar dat bleek voorbarig.

Orgaandonatie

"Het is al lang haar keuze om haar organen te doneren en ze wordt in leven gehouden om te bepalen of ze levensvatbaar zijn", vervolgde de vertegenwoordiger.

Auto-ongeluk

Anne reed vorige week in Los Angeles met haar auto een woning binnen. Het ongeluk veroorzaakte een brand en de actrice werd na de botsing in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie van Los Angeles meldde eerder dat er sporen van verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen.

Anne Heche werd begin jaren 90 bekend als actrice in de soap Another World. Later speelde ze in films als Donnie Brasco, Six days seven nights en Wag the dog. Eind jaren 90 had ze een relatie met Ellen DeGeneres.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder