Anna Nooshin

Veronica Superguide logo
Anna Nooshin

Anna Nooshin trots op piepkleine cameo in MIB: International

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De influencer Anna Nooshin verruilt haar kleine telefoonscherm voor het witte doek. Ze heeft namelijk een rolletje te pakken in de blockbuster Men in Black: International! Dit vertelt ze aan Shownieuws tijdens de Nederlandse première van de film. 

Vergrootglas nodig?

Ze had de film al gezien voor haar interview met co-ster Chris Hemsworth, maar wilde haar schitterende performance ook nog even op het grote scherm zien. Het scherm moet overigens wel heel groot zijn om haar te spotten, ze staat ergens als “ieniemienie mensje” in de achtergrond. 

"Kleinste cameo op de wereld."

Nooshin weet ook dat dit niet echt een rol genoemd kan worden. ”Het is mijn eerste cameo ooit, ik denk de kleinste cameo op de wereld.” Verder heeft ze (nog) geen Hollywood-ambities, en dat zal hierna ook niet gebeuren want critici vinden Men in Black: International zo slecht dat ze hem het liefst uit hun gedachten willen wissen. Waar is die neuralyzer?!

Men in Black: International is vanaf 20 juni in de bioscoop te zien. En hou je ogen dus open voor Anna, want 1 keer knipperen en je hebt haar gemist! 

Lees verder