Influencer Anna Nooshin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Influencer Anna Nooshin

Anna Nooshin gestopt met vloggen door ‘niet-waardig leven’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Anna Nooshin pakt haar vlogcamera voorlopig niet meer op. De influencer is gestopt met vloggen omdat haar leven daar ‘te saai voor is’.

Inmiddels vlog ik niet meer, omdat ik mijn leven daar niet elke dag waardig genoeg voor vind”, vertelt Anna aan Glamour. Eigenlijk deelt ze helemaal niet graag dingen over haar privéleven, wat best apart is als influencer zijnde. Mede hierdoor (en door haar leeftijd) verdwijnt ze wat meer naar de achtergrond, maar dat vindt ze helemaal niet erg. “Dat geeft ook minder druk.

Creatieve ontwikkeling

Het is al een tijdje stil op haar YouTube-kanaal want Anna legt nu alle focus op haar eigen make-uplijn Noosh. Toch sluit ze niet uit in de toekomst weer haar camera op te pakken. “De grootste uitdaging aan dit werk is om mezelf creatief te blijven ontwikkelen en niet mee te gaan met vergankelijke trends. Dat lukt redelijk, maar ik heb ook momenten van twijfel.

Haatreacties

Als influencer moet je sterk in je schoenen staan vanwege de vele haatreacties. Ook Anna werd daar erg onzeker van en ging aan zichzelf twijfelen. “Ik moest mezelf ervan overtuigen: zij kennen me niet. Inmiddels kan ik er beter mee omgaan. Zolang mijn familie en vrienden weten dat ik een goed mens ben en ik dat zelf ook voel.

TV-carrière

Naast het vloggen begon Anna in 2015 aan haar televisie-carrière. Ze is regelmatig te zien bij RTL Boulevard en presenteert Holland’s Next Top Model, wat zorgde voor haar meest gênante TV-moment. Ook maakte ze haar eigen programma Mooier wordt het niet, maar zo mooi was dat niet. Het werd namelijk een mega-flop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder