Angstaanjagende teasers sciencefictionfilm Geostorm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angstaanjagende teasers sciencefictionfilm Geostorm

Angstaanjagende teasers sciencefictionfilm Geostorm

|
|

Laatste update:

Voorafgaand aan de trailer hebben Skydance en Warner Bros. Pictures de eerste teasers van de sciencefiction thriller Geostorm uitgebracht waarin het er niet best uitziet voor de mensheid.

Wereldwijde storm

In de teasers van Geostorm worden verschillende steden als Mumbai, Dubai, Hong Kong, Moskou en Rio de Janeiro geteisterd door tornado’s, tsunami’s en aardverschuivingen en lijkt het begin van het einde zijn aangebroken.

Geostorm

In Geostorm onderneemt een man een reis naar de ruimte om klimaatveranderende satellieten ervan te weerhouden een storm te lanceren van episch formaat. Zijn broer ontdekt in de tussentijd een plan om de Amerikaanse president te vermoorden. In de hoofdrol spelen onder anderen Katheryn Winnick (Vikings), Gerard Butler (300), Abbie Cornish (Limitless), Andy Garcia (Passengers) en Ed Harris (Gravity). 

Uitgesteld

De film werd al in 2014 opgenomen en zou eigenlijk vorig jaar in de bioscoop draaien. Maar naar aanleiding van gefaalde testscreening besloot producent Jerry Bruckheimer in te grijpen, schrijft FilmTotaal. Hij stelde regisseur Danny Cannon aan om $15 miljoen kostende reshoots te begeleiden. Het gevolg was een aangepaste opzet en nieuwe personages en er werden zelfs bestaande personages vervangen. 

Van de makers van Independence Day

Het scenario is geschreven door sciencefiction-veteranen Kieran en Michelle Mulroney en Dean Devlin (Independence Day, Stargate). Devlin neemt tevens de regie voor zijn rekening. Geostorm is vanaf 19 oktober te zien in de bioscoop. 

En houd Superguide in de gaten, want morgen wordt de officiele trailer van Geostorm gereleased!

Lees verder