Angela Groothuizen, The Voice Senior

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen, The Voice Senior

Angela Groothuizen staat versteld in The Voice Senior

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Angela Groothuizen kon vanavond in The Voice Senior haar oren en ogen niet geloven. Niemand minder dan haar goede vriendin Leoni Jansen trad namelijk achter haar rug op! 

De inmiddels 65-jarige Leoni Jansen is ook bij het publiek geen onbekende. Zo treedt ze al jaren op in het theater, mocht ze zingen tijdens het huwelijksfeest van toen kroonprins Willem-Alexander en zijn Maxime en presenteerde ze in het verleden het Jeugdjournaal.

Uitstapje in coronatijd

Een uitstapje naar The Voice Senior komt dan ook niet uit de lucht vallen. "Sinds de corona is al mijn werk weggevallen. Alle voorstellingen weg en geen tours, en toen kwam The Voice Senior op mijn pad", legt ze aan de camera's uit. "Opeens had ik iets van: ik heb zo'n zin in een feestje. Dat is waarom ik meedoe." Dat komt echter wel met de nodige verwachtingen. "Angela is een vriendin van mij, dus die zal heel verbaasd zijn dat ik daar sta." 

Angela Groothuizen staat versteld in The Voice Senior

En 'verbazing' is zelfs nog zacht gezegd. Angela's mond viel letterlijk open toen ze na een paar seconden haar stoel al draaide. 

Angela Groothuizen staat versteld in The Voice Senior

Hartkloppingen

Achteraf steekt The Voice Senior-coach haar verwondering dan ook niet onder stoelen of banken. "Jongens, jongens, jongens. Ik sta hier helemaal te trillen, want wij zijn al 40 jaar vriendinnen. We hebben elkaar al heel lang niet meer gezien door die f*cking pandemie. Ik ben helemaal ontroerd", brengt Angela uit. "Dat jij dan meedoet met de f*cking Voice? Ik heb hartkloppingen." 

Het beslissende keuzemoment

Vriendschap of niet; Leoni Jansen wist met haar perfecte uitvoering van Kind van de Maan (Hijo de la luna) vier coaches te laten draaien. De vraag is dus: voor wie kiest zij? "Ik ken jou ontzettend goed, Angela", houdt ze het nog even spannend. "Ik ben benieuwd naar wat Frans en Gerard mij zouden leren en ik ben een enorme fan van Ilse. Maar... ik zou het heel raar vinden als ik het avontuur niet met jou zou aangaan. Angela!"  De reactie van de oud-Dolly Dot spreekt boekdelen: pure dankbaarheid!

Angela Groothuizen staat versteld in The Voice Senior

Is dit de kandidaat die ze nodig heeft om de winst van 2021 te pakken? Het publiek is in ieder geval fan. Lees hieronder enkele opmerkingen.

The Voice Senior is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder