angela groothuizen johnny de mol hlf8 the voice of holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
angela groothuizen johnny de mol hlf8 the voice of holland

Angela Groothuizen deed navraag bij Voice-kandidaten: ‘Bal in mijn maag’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Angela Groothuizen was jarenlang coach bij The Voice of Holland. Na het nieuws over de misstanden bij de talentenjacht besloot ze al haar oud-kandidaten te benaderen om navraag te doen.

Angela Groothuizen over Voice-misstanden

Opnieuw had Johnny de Mol in zijn talkshow HLF8 aandacht voor de misstanden bij The Voice of Holland. Ditmaal sprak hij Angela Groothuizen, die via een videoverbinding haar zegje kon doen over haar tijd als coach bij  de talentenjacht. Angela vertelt dat ze destijds niets gemerkt heeft van de misstanden. Toch is ze nadat ze het nieuws hoorde wel meteen navraag gaan doen bij haar eigen talenten, ook die van The Voice Kids. Gelukkig heeft ze tot dusver niets negatiefs gehoord: “Ze hebben het allemaal heerlijk gehad.” Ze vindt dat een “enorme opluchting”.

'Alles is zo besmeurd nu'

Ondanks dat Angela haar kandidaten gelukkig dus niets te maken gehad lijken te hebben met de misstanden is de zangeres natuurlijk wel ontdaan: “Het is zo’n leuk programma en alles is zo besmeurd nu, dus ik heb er wel last van. (…) Ik heb echt wel last van een bal in mijn maag.” 

Angela weet nog niet of zij ook betrokken blijft bij het volgende seizoen van The Voice Senior, waar ze tegenwoordig plaatsneemt als coach. Ook dat programma wordt, net als The Voice Kids, voorlopig uitgesteld.

HLF8 is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder