Angela de Jong van het AD en Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong van het AD en Gerard Joling

Angela de Jong vergelijkt Gerard Joling met duizenddingendoekje

|
|

Laatste update:

De aangekondigde fusie tussen RTL en Talpa houdt de gemoederen in medialand nog altijd flink bezig. Niet alle BN’ers zullen tenslotte de overstap maken naar de vernieuwde commerciële omroepen als deze concurrenten de krachten bundelen. Maar Gerard Joling maakt zich totaal niet druk over de mogelijke fusie. “Er is maar één Gerard Joling”, zei de zanger bij RTL Boulevard. En dat is volgens Angela de Jong 'een waarheid als een koe'!

Geer en Goor

Zolang er programma’s worden gemaakt door commerciële tv-stations, zal er altijd behoefte zijn aan Gerard Joling”, schrijft Angela de Jong in haar nieuwste column voor het AD. “Hij is het duizenddingendoekje van de tv-wereld. Talkshow, talentenjacht, satirisch programma, Gordon - alles knapt op met Geer erbij.” Slecht nieuws voor Angela: een reünie van Gerard Joling en Gordon zit er voorlopig toch echt niet meer in.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De Gouden Kooi

Angela de Jong heeft zich al vaker uitgelaten over de mogelijke fusie tussen Talpa en RTL. De columniste pleitte eerder voor een VIP-versie van De Gouden Kooi, waarin onder meer Albert Verlinde, Wendy van Dijk en – daar heb je hem weer – Gordon strijden om hun toekomst bij de commerciële omroep.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder