Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong
B&B vol Liefde

Angela de Jong sloopt RTL Boulevard na B&B Vol Liefde-ophef: ‘terug bij af’

|
|

Laatste update:

Angela de Jong heeft geen goed woord over voor de terrorist-opmerking die Eddy Zoëy gisteren in RTL Boulevard maakte, naar aanleiding van kritiek over B&B Vol Liefde. Deelnemer Denise had kritiek op de manier hoe het programma werd gemaakt, vandaar dat Eddy een terrorist-sneer maakte. “RTL Boulevard is terug bij af, concludeert Angela in haar nieuwe column. Nou daar gaat ie…

Hielenlikker

De AD-columnist noemt Eddy Zoëy een hielenlikker en vergelijkt de presentator zelfs met ‘Baghdad Bob’, de minister van informatie onder Saddam Hoessein, die tijdens de Tweede Golfoorlog bleef beweren dat Irak aan het winnen was.

Een klagende deelnemer van een RTL programma staat voor RTL Boulevard gelijk aan een terrorist. Je moet maar durven. Het zou bijna komisch zijn, als het niet zo treurig was.

Grensoverschrijdend gedrag

Meerdere B&B Vol Liefde-deelnemers hebben de afgelopen weken kritiek gehad over hoe ze in beeld kwamen in het populaire programma. Met name Denise die tijdens de B&B Vol Liefde-opnames een melding van grensoverschrijdend gedrag maakte. Daar werd helemaal niks mee gedaan volgens haar.

De Blue Circle is rond

Angela weet ook waarom Eddy Zoëy en zijn RTL Boulevard-collega’s tegen Denise zijn: B&B Vol Liefde en RTL Boulevard zijn van dezelfde productiemaatschappij, Blue Circle. Ze concludeert verder dat RTL Boulevard niks geleerd heeft van hun vorige uitglijder, toen ze de affaire van collega Humberto Tan met Dionne Stax doodzwegen. Hebben ze van geleerd, roepen ze daar nu al jaren om het hardst. Nou, dus niet.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder