Angela de Jong, commentaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong, commentaar

Angela de Jong noemt Man Bijt Hond XL 'een open inrichting'

|
|

Laatste update:

Angela de Jong heeft weer lekker van zich afgeschreven. Nadat eerder de NTR, Chantal en Beau en Nikki het moesten ontgelden, is het nu de beurt aan Man Bijt Hond XL. Volgens de tv-recensente is het 'een open inrichting' geworden.

Angela de Jong vindt het programma er sinds de terugkeer bij SBS niet beter op geworden. "Sinds de overstap naar SBS6 heeft het programma zich ontwikkeld tot open inrichting voor excentrieke Nederlanders met een kleiner of groter gebrek", zo schrijft ze in haar nieuwste column.

Beschermen

De tv-recensente vraagt zich dan ook 'oprecht' af of je deze mensen niet tegen zichzelf moet beschermen in plaats van uitventen op tv. Alhoewel, stiekem lacht Angela er zelf misschien nog wel het hardst om. "Ze doen niemand kwaad en worden met respect bejegend door verslaggevers. Bovendien is een beetje lachen om anderen meer dan welkom deze ophok-weken."

Sterren van de show

Als voorbeeld noemt ze 'de onbetwiste sterren' van de show: Penny en Ronnie, die eerder waren te zien bij De Rijdende Rechter. "Penny vergezelt Ronnie zelf tijdens zijn werk als verkeersregelaar en houdt in haar Canta de wacht over de koelbox tot Ronnie via de portofoon meldt dorst te hebben", zo schrijft Angela. "Hij komt op zijn beurt aansnellen als de emoties Penny te veel worden als zij in vogelvlucht iets vertelt over haar zware jeugd. Gelukkig was er niet veel verkeer op dat moment. Er is sowieso niet veel verkeer op de plek van Ronnie." Dan weten we dat ook weer!

Lees verder