Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Angela de Jong

Zomertips: Déze programma's moet je volgens Angela de Jong écht zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

TV-columniste Angela de Jong is heus niet alléén maar bezig met BN'ers bashen of programma's fileren. Ze blikte speciaal voor Veronica Superguide vooruit naar de zomer: welke programma's mogen we volgens Angela écht niet missen?

Angela staat deze week in Veronica Superguide. De schrijfster vertelt openhartig over haar imago als 'schrik van Hilversum' en onthult ook dat ze best wel schrok van de eerste keer dat Gordon haar keihard tegengas gaf.

Kijktips van Angela

En ja, ze kán ook zeker positief zijn! Angela blikte vooruit naar komende zomer, wanneer het eerlijk gezegd een beetje afzien wordt voor iemand die sport niet zo trekt. Nieuwe programma's zijn zowat op één hand te tellen, maar gelukkig kon Angela ons toch nog wat verplicht kijkvoer opdienen. Namelijk...

1. We Zijn Er Bijna

Zomertips: Déze programma's moet je volgens Angela de Jong écht zien

"Omdat het altijd leuk is om naar 50-plussers te kijken die volkomen gelukkig zijn op een Hartman-stoel met hun zelf gezette filterkoffie."

Het nieuwe seizoen van We Zijn Er Bijna met Martine van Os komt ergens in de zomer uit, maar heeft nog geen precieze releasedatum. We weten al wel dat dit seizoen zich in Nederland afspeelt.

2. Oogappels

Zomertips: Déze programma's moet je volgens Angela de Jong écht zien

"Op nummer 2 zou ik zeggen, als tegenwicht voor al het voetbal: kijk Oogappels terug, dat is zonder twijfel de beste dramaserie van de afgelopen maanden geweest. Heel herkenbaar voor iedereen die kinderen heeft, maar ook voor iedereen die uit een gezin komt. Wij allemaal dus."

Oogappels is in zijn geheel te zien op NPO Plus.

3. De Oranjezomer

Zomertips: Déze programma's moet je volgens Angela de Jong écht zien

"Ik verheug me enorm op VI op SBS6. 7 dagen per week, 2 keer op een avond. Wachten is op wanneer het ruzie wordt tussen de mannen."

De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli elke dag na de EK-wedstrijd die avond rond 23:00 uur uur te zien op SBS6, met ook voorafgaand om 20:00 uur tot 20:45 uur een voorbeschouwing. Vanaf 12 juli t/m 8 augustus is De Oranjezomer elke dag om 21:30 uur te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder