Angela de Jong ergert zich aan Peter R. De Vries: ‘schadelijk voor Boulevard’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong ergert zich aan Peter R. De Vries: ‘schadelijk voor Boulevard’

Angela de Jong ergert zich aan Peter R. De Vries: ‘schadelijk voor Boulevard’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

AD-columniste Angela de Jong ergert zich dood aan RTL Boulevard-deskundige Peter R. De Vries. Volgens haar liep het programma schade op nadat hij vorige week duidelijk opkwam voor Olcay – een cliënte van zijn advocatenkantoor.

“Het is niet voor het eerst dat de diverse petten van De Vries voor de argeloze kijker niet meer uit elkaar te houden zijn”, zo refereert ze vandaag in haar column op de TOTAAL uit de hand gelopen tv-ruzie in RTL Boulevard over Olcay en tussen Peter R. en journalist Mark Koster.

Advocatenkantoor

Peter (algemeen directeur) en zijn zoon Royce de Vries (advocaat) runnen samen het advocatenkantoor De Vries & Kasem. Volgens Angela merkte je dat in het verleden al. “Ondertussen dient hij hier (en wel vaker) louter het belang van een betalende cliënt en praat met stalen gezicht recht wat krom is.”

‘Totaal ongeloofwaardig’

Angela is snoeihard: “Het is toch totaal ongeloofwaardig om hem het gebruik van anonieme bronnen te horen afkraken?”, zo verwijt ze Peter. Nog een voorbeeld: “Of, zoals een jaar geleden, kritiek te horen geven op het gebruik van geheime opnames in de zaak tussen Denk en Vara, waarbij – ik zeg het er maar even bij - zijn kantoor Denk verdedigde. Hij deed niet anders in Peter R. de Vries Misdaadverslaggever.”

Volgens de columniste moet RTL Boulevard zich realiseren dat het aanzien van de showrubriek schade oploopt “als een vaste deskundige met duidelijke eigenbelangen steeds alle ruimte krijgt”. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Lees verder