Andy & Melisa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andy & Melisa
SBS

Andy en Melisa geven niets om haters: ‘Het boeit ons echt niks’

|
|

Laatste update:

Andy en Melisa zijn terug op de buis met hun realityserie. Het nieuwe seizoen begint vrijdagavond om 20:30 uur op SBS6. Hun terugkeer maakt in ieder geval een hoop tongen los.

In een interview met De Telegraaf zeggen ze: “Ik lees geen meningen van anderen. Ik neem niet eens de moeite om te kijken. Dat zijn mensen die hebben zelf geen leven”, zegt Melisa.

Niks doorsturen

Andy voegt er nog aan toe: “Mensen moeten het zelf weten wat ze van me vinden. Het interesseert me geen hol.” Ze vragen expliciet aan hun vrienden en familie ook niets hiervan door te sturen. “Ja wat maakt mij dat nou uit. Maar kan ook kwaad worden op die vrienden. Heb je niks te doen of zo.”

Voor de verhuur

In hun nieuwe realityserie jagen ze hun Spaanse droom na. Ze gaan overigens niet in Spanje wonen of een B&B beginnen, “het is gewoon voor de verhuur”. Andy zei daar in een eerder interview over: Zie je mij al ontbijt maken voor iemand anders? Ik smeer niet eens een broodje voor mijn eigen vrouw, laat staan voor een vreemde.

 Benieuwd hoe het eraan toegaat in de villa aan de Costa del Sol? Superguide kwam even buurten bij Andy en Melisa.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder