Andy en Melisa gaan het theater in

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andy en Melisa gaan het theater in

Andy en Melisa gaan het theater in

|
|

Laatste update:

Vanaf 17 februari start SBS met een gloednieuw seizoen van de realityserie van Andy & Melisa. In deze serie gaat Melisa een Bed & Breakfast opzetten én gaan de twee door het land toeren met een heuse, zelfgeschreven theatershow. Hoe we dat voor ons moeten zien? Dat kwamen Andy en Melisa vanavond zelf uitleggen in RTL Boulevard.

Nét een stapje verder

Op de planken gaan de voormalig profvoetballer en zijn vrouw nóg meer vertellen over hun leven dan dat ze in de realityshow al doen. “Je ziet heel veel dingen in de serie, maar je ziet vaak niet wat daarna gebeurt”, legde Melisa uit in Boulevard. “We gaan in het theater een stapje verder dan in de serie.” Volgens de kapster en ex-Playmate wordt het een voorstelling vol onthullingen. “Er zijn bijvoorbeeld dingen waar Andy niet meer over praat: zijn vader, zijn dochter. Over dat soort dingen gaan we in het theater praten.”

Lekker emo

Volgens Melisa zijn sommige verhalen te emotioneel voor in de realityserie, maar passen ze wel in het theater. Toch willen de twee hun publiek niet alleen zware kost voorschotelen, er moet ook gelachen worden. “We houden battles over bijvoorbeeld het huishouden, daar hebben we altijd ruzie over.” En er is ruimte voor experimenten. “Ik ga onder hypnose, dat heb ik altijd al eens willen doen. Ook mensen uit het publiek gaan onder hypnose.” 

De voorbereidingen op de theatershow zijn te volgen in het nieuwe seizoen van de realityserie van Andy en Melisa, dat op 17 februari van start gaat op SBS6. Bekijk hier het fragment van RTL Boulevard terug.

Zou het nieuwe seizoen net zo spraakmakend worden als eerdere seizoenen? We hopen van wel. Voor de leuk een clipje uit de oude doos:

Lees verder