Andrew Garfield kan niet ophouden met mannen zoenen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andrew Garfield kan niet ophouden met mannen zoenen

Andrew Garfield kan niet ophouden met mannen zoenen

|
|

Laatste update:

Het was één van de hoogtepunten van de Golden Globes: de zoen van Andrew Garfield en Ryan Reynolds. In The Late Show with Stephen Colbert bewijst Garfield opnieuw dat hij niet bang is om op televisie met mannen te zoenen.

Golden Globe-waardige kus

Eerder stal Garfield de show tijdens de Golden Globes toen hij met Ryan Reynolds zoende. Op de bank bij Stephen Colbert legde hij het verhaal uit achter deze kus. "I just wanted Ryan to know that I loved him no matter he won or lost," antwoordde Garfield.

Reynolds en Ryan Gosling waren beiden genomineerd voor een Golden Globe voor Beste acteur in een musical of comedy. Toen Gosling ervandoor ging met de felbegeerde award, pakte Garfield de verliezer vol op de mond. Bekijk het fragment hieronder terug.

"So you're comfortable with kissing other men?" vroeg Colbert waarna de twee naar elkaar toe buigen. Bekijk het hilarische fragment in de video bovenaan de pagina!

Hacksaw Ridge

Licht afgeleid probeerden ze het interview te hervatten. "What were we talking about? You're a gentle lover," grapte Colbert. Andrew Garfield was zelf genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in Hacksaw Ridge, de film over Desmond Doss die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren.

Lees verder