André van Duin reageert op The Voice-schandaal: 'Is van alle tijden'

Door Redactie
andré van duin

André van Duin, de grootste tv-ster van Nederland volgens onderzoek van Superguide, heeft in het tijdschrift Weekend gereageerd op het schandaal rondom The Voice of Holland dat vorige maand naar buiten is gekomen. "Het is vreselijk, maar het is van alle tijden", aldus André over de misdragingen die er aan het licht zijn gekomen rondom betrokkenen van The Voice of Holland. "Het is niet zo nieuw wat er nu gebeurt, en het gebeurt in het bedrijfsleven ook allemaal. Het is alleen nieuws omdat het bekende mensen zijn."

'Het gebeurt al duizenden jaren' 

Dat betekent overigens niet dat André de situatie wil goedpraten. "Het had natuurlijk niet mogen gebeuren, zeker niet met minderjarigen, je moet je machtspositie natuurlijk nooit misbruiken. Maar zoals gezegd, ik denk niet dat het iets van deze tijd is. Het gebeurt al duizenden jaren."

De gebeurtenissen rondom het televisieprogramma The Voice hebben een lange nasleep. Zo suggereerde De Volkskrant dat John de Mol en Linda de Mol al langere tijd zouden hebben geweten over de vermeende misstanden van Ali B. en Jeroen Rietbergen, kreeg Humberto Tan ineens een beschuldiging namens Albert Verlinde zijn kant op gegooidreageerde Linda de Mol met een fel statement over haar TV-collega's, en zo kun je nog wel even doorgaan... 

Meerdere reacties op het The Voice-schandaal kun je hier vinden. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.