Andre van Duin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre van Duin

André van Duin denkt na over nieuwe liefde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In een openhartig interview blikt André van Duin terug op het verlies van zijn echtgenoot Martin Elferink. André heeft er nog veel verdriet van, maar kan inmiddels ook vooruit blikken. Bijvoorbeeld naar een nieuwe liefde!

Hoe gaat het nu met André van Duin?

André van Duin schuift aan bij de YouTube-serie Open Kaart. De komiek vertelt in het interview openhartig over het verlies van zijn grote liefde Martin Elferink, die anderhalf jaar geleden overleed aan de gevolgen van botkanker. De grote vraag is natuurlijk hoe André omgaat met het gemis. Is dat nog steeds zo groot? "Je moet ermee leren omgaan. Je geeft het een plek en daar kan niemand je bij helpen." De leegte die Martin achter heeft gelaten, probeert André te vullen met werk. Het verdriet is echter nooit ver weg. Hij huilt nog elke dag om het verlies van Martin: "Het blijft een verdrietig iets."

'Ik zie mezelf niet op Tinder zitten'

Gelukkig kan André echter ook alweer vooruit blikken. Ziet hij daarbij ook een nieuwe liefde in zijn leven? "Daar denk ik wel veel over na. Ga ik het nu alleen uit zitten of iemand zoeken? Het zou sowieso niet iemand zijn om echt mee samen te leven, daar heb ik te veel bagage voor. Dan maak je geen eenheid meer denk ik. Maar wel een soort latrelatie. Iemand op wie je kan rekenen als er iets is en met wie je leuke dingen kan doen", aldus André. Zo gemakkelijk is het echter niet om iemand te vinden: “Je bent BN'er, dus dan is het lastig je zo open en bloot te geven. Of dat mensen denken: André is druk zat, die ga ik niet vragen. Dus ik weet het eigenlijk niet. Hoe ga je dat ook zoeken? Ik zie mezelf niet op Tinder zitten.”

We gunnen onze favoriete komiek alle geluk van de wereld!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder