Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Andre Hazes

Gemist: André Hazes zingt na 2 maanden stilte bij Jinek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

André Hazes heeft na een behoorlijke tijd weer zijn zangkwaliteiten aan Nederland bewezen. Bij Jinek zong hij gisteravond bloednerveus zijn versie van Doe Het Licht Maar Uit. In België maakte hij al diepe indruk met het nummer in het programma Liefde voor Muziek

Doe Het Licht Maar Uit

André pakt na bijna 2 maanden de microfoon weer met trillende handen vast. Hij gaf eerder al toe doodsbang te zijn voor zijn optreden. De volkszanger heeft vanwege de coronacrisis al een tijd niet op het podium gestaan. Aan tafel bij Jinek vertelt hij hoe erg hij zijn werk mist. Zijn optreden van het nummer Doe Het Licht Maar Uit is dan ook een bijzonder moment. Hoe zenuwachtig André ook was, hij schaatst foutloos door het optreden. Je zou bijna denken dat hij het vaker doet.

Geen optredens

André geeft aan tafel toe dat hij al heel lang niet op het podium heeft gestaan en zelfs thuis niet meer zingt. De zanger is de afgelopen tijd wel vaak in het nieuws door de ophef rondom zijn relaties met Monique Westenberg en Bridget Maasland. Ook hier bekent hij dat er fouten zijn gemaakt. 

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Liefde voor Muziek

In Liefde voor Muziek, de Belgische versie van Beste Zangers zingt André Hazes dit seizoen elke week een mooi nummer.André trok dit seizoen al tranen met zijn versie van Doe Het Licht Maar Uit. Het nummer belandde zelfs op nummer 1! Hij zal er ongetwijfeld veel Belgische fans aan overhouden. 

Lees verder