Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol

André Hazes was woest op Johnny de Mol: 'bemoei je er niet mee'

|
|

Laatste update:

André Hazes kijkt enorm op tegen Johnny de Mol, zegt hij in een duo-interview met Shownieuws, maar dat wil niet zeggen dat ze nooit knallende ruzie kunnen hebben...

André, net terug van een zonnig tripje met z'n Monique, zit vol in de promo-toer voor zijn nieuwe album Thuis. In het Amsterdamse café Bolle Jan praat 'ie met Johnny over zijn donkere periode tijdens de (heel) veel besproken relatie met Bridget Maasland.

'Bemoei je er niet mee'

"Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte", blikt André terug op zijn "donkere wolk". Johnny wilde 'ingrijpen' en André weer een beetje op het rechte pad helpen. "We hebben echt meegemaakt dat hij mij opbelde en zei: Dré, denk even na over bepaalde dingen", herinnert de zanger zich. Maar dat schoot volledig in het verkeerde keelgat. "Ik zei toen tegen hem: 'Bemoei jij je er niet mee'."

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Bijna slaande ruzie

    Het is maar goed dat Johnny even belde. Als hij André ook echt had opgezocht, kon het gruwelijk uit de klauwen lopen. "Ik denk echt dat je mij voor mijn bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was geweest." Gelukkig kunnen de twee nu weer samen lachen. Bijvoorbeeld over de hele Bridget-situatie. "Wij maken best wel dezelfde dingen mee, met dezelfde mensen", lacht André (Johnny had ook ooit een relatie met Bridget). "Natuurlijk hebben we daarover gebeld, maar niet heel lang, want dat was niet nodig. Soms heb je aan een blik genoeg", sluit Johnny af.

    Lees verder