André Hazes

Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes verslaat Martijn Krabbé!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volkszanger en Marvel-superfan André Hazes heeft met de eerste uitzending van zijn nieuwe tattoo-show Getekend voor het Leven op SBS6 een tikje uitgedeeld: hij scoorde beter dan de directe commerciële concurrent op dat tijdstip, Uitstel van Executie met Martijn Krabbé (RTL 4).

En dat is veelbelovend als hij er de komende weken een stijgende lijn van kan maken! Met 478.000 kijkers, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek, bleef hij een aflevering van Martijn Krabbé's Uitstel van Executie voor. Het begin is er! Martijn scoorde overigens 443.000 kijkers - iets minder dus.

André vs. Martijn

André beloofde al dat we 'm van een andere kant zouden zien en dat is gelukt! Hij stelde zich open en integer op om kandidaten te begeleiden in hun slepende weglaser-behandelingen. Alle kandidaten lopen namelijk met tattoo's rond die ervoor zorgen dat hun leven niet meer hetzelfde is (iets waar André ook last van heeft). Van sociaal isolement tot geen baan kunnen krijgen; de verhalen zijn heftig. De reacties óp het programma ook, zo bleek op twitter. Die zijn fel en verdeeld.

Getekend voor het Leven

André en het team waren - mede door het coronavirus - zo'n 1,5 jaar bezig met het programma. Hierin zien we ook de Rotterdamse tattooverwijderaar Andy Han, die als een soort vader voor André fungeert. Deze Andy speelt met zijn tattoo-verwijder-studio een prominente rol. De komende weken gaan we zien of André dit prima begin van Getekend voor het Leven kan doorzetten!

Getekend voor het Leven is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder