André Hazes, interview Rachel

Veronica Superguide logo
André Hazes, interview Rachel

André Hazes sluit ex van Rachel weer in de armen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volkszanger André Hazes geniet volop van de zomer en doet momenteel Italië aan met zijn gezinnetje. En daar volgde de tweede grote hereniging in korte tijd!

Zoals je waarschijnlijk wel weet sprak André laatst zijn jarenlange ruzie met zus Roxeanne uit en dat gaat weer helemaal lekker. Maat voor 'Dré' zat er nóg een emotionele hereniging in het vat!

Ex van Rachel

Hij sloot Niccolò Armaroli weer in de armen! Dit is de ex van zijn moeder Rachel Hazes. Niccolò, een Italiaanse nachtclubeigenaar, vond het superfijn om zijn ex-'stiefzoon' weer in de armen te sluiten. "Er zijn mensen die ondanks de tijd en de afstand in het hart blijven", schrijft hij erbij. "Voor altijd mijn vriend", reageert André in de comments. "Zo leuk om je weer te zien!"

Rachel en Niccolò

Volgens De Telegraaf kregen Rachel en Niccolò zeven jaar na het overlijden van André Hazes senior een relatie. Een jaar daarna maakte Rachel het uit. "Ze verbrak deze relatie een jaar later, omdat het haar én de kinderen te zwaar viel dat ze steeds op neer reisde naar Italië."

Lees verder