Andre Hazes

Veronica Superguide logo
Andre Hazes

André Hazes past gedrag aan na overval Gordon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De overval op Gordon heeft diepe indruk gemaakt. Niet alleen op de presentator zelf, maar ook op zijn collega’s!

Rolex-horloge

Eind oktober werd Gordon slachtoffer van een gewelddadige overval. Hij werd onder meer beroofd van zijn sieraden, waaronder een Rolex-horloge. En de details van die overval zijn ook André Hazes niet in de koude kleren gaan zitten. Dat vertelde de volkszanger vandaag in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

‘Geen risico’

André Hazes verklapt dat hij sinds de overval op Gordon geen sieraden meer draagt. “Ik neem het risico gewoon niet meer”, vertelt hij in het radio-interview. Hij baalt ervan dat criminelen ‘ervoor zorgen dat je niet meer kunt doen wat je wilt’. Maar Hazes beseft dat er belangrijke dingen zijn dan sieraden. Hij wil niet het volgende slachtoffer worden van overvallers die het hebben gemunt op de dure spullen van BN’ers.

Gijp

Gordon was dan ook niet de eerste BN’er die ongewenst bezoek kreeg van een stel overvallers. In mei werd René van der Gijp belaagd door criminelen die het volgens de Veronica Inside-analist zelf vermoedelijk op zijn Rolex hadden voorzien. Met Gordon gaat het inmiddels gelukkig weer wat beter: de goedlachse Amsterdammer gaf afgelopen weekend zelfs een prettig gestoorde Trump-parodie weg in de komische quiz Even Tot Hier!

Lees verder