Rachel en André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel en André Hazes

André Hazes openhartig over Rachel: 'Mijn moeder is een aparte vrouw'

|
|

Laatste update:

André Hazes gaat - tot grote vreugde van Monique - sinds dit jaar weer goed door één deur met zijn zus Roxeanne, maar helaas blijft de band met zijn moeder toch een pijnlijk punt. De zanger is nu behoorlijk openhartig over hoe het ervoor staat. Wordt het straks een gezellige kerst in huize Hazes? 

Nou, daar lijkt het niet op. Moeder en zoon hebben namelijk wel contact, maar komen niet geregeld bij elkaar over de vloer.

Geen contact met gezin

André Hazes laat zich daar deze week in Talkies Magazine over uit. "Mijn moeder is een heel aparte vrouw. Ik kan daar nu mee overweg, maar er is verder geen contact met mijn gezin", legt hij uit. "Ik heb haar ook uitgelegd dat ik dat niet ambieer en dat accepteert zij. Ik spreek mijn moeder wel af en toe." 

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Andere familieleden

De zanger heeft zich er bij neergelegd dat er ooit nog iets verandert. "Het is goed zoals het nu is en ik wil ook niet dat het iets anders wordt dan dat het nu is." Zijn zoontje hoeft zich echter geen zorgen te maken dat hij aandacht van een oma tekort komt. "Dré heeft gelukkig van de andere kant ook veel familie om zich heen en krijgt enorm veel liefde. Ik vind het leuk dat ik weer contact heb met Roxeanne, dat is fijn." 

Wederzijdse acceptatie

Deze vrij duidelijke uitspraken van André passen wel bij de eerdere opmerkingen van Rachel. Zij liet weten ook niet perse te zitten wachten op een verzoening tussen haar en haar schoondochter Monique. "Het is toch goed zo? Ze hebben het hartstikke fijn zo samen. Ik heb het ook hartstikke fijn, dus het is helemaal goed." Daarentegen steekt ze de liefde voor haar zoon (en dochter) niet onder stoelen of banken, zoals onlangs nog tijdens zijn radio-optreden

Het hele interview met André en Monique lees je in Talkies Magazines. Daarin vertelt het showbizzkoppel ook over hun hereniging.

Lees verder