André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes
BN'ersHazes

André Hazes’ mijlpaal maakt Rachel 'ongelofelijk trots'

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes heeft haar zoon André gefeliciteerd met een mijlpaal. Op Instagram deelt ze een foto van een taart waarop één jaar staat, maar ze schrijft niet waar die voor is. Vermoedelijk vieren ze dat André een jaar geleden is afgekickt. Onlangs maakte de zanger bekend "veel verslavingen" te hebben overwonnen. Woordvoerders van de twee waren donderdagmiddag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Veel gehuild

"Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen", schrijft Rachel. "Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn."

Verslavingen

André liet vorige maand na een lange mediastilte en rustperiode weer van zich horen. De zanger zei eerder een pauze te nemen vanwege een burn-out, maar bevestigde in het bericht de geruchten dat hij kampte met verslavingen. Ook kondigde hij zijn muzikale comeback aan.

Lees ook wat André’s ex Sarah van Soelen te zeggen heeft over zijn comeback.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder