Andre Hazes, Monique Westenberg, breuk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes, Monique Westenberg, breuk

André Hazes liet geen traan na breuk met Monique

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

André Hazes, die eerder deze week nog gelukzalige dagen met 'zijn' Bridget beleefde, heeft zich in de JFK uitgelaten over zijn breuk met ex-geliefde Monique Westenberg. "Ik was al een beetje bezig met een ander leven."

Volgens de 25-jarige volkszanger liep hun relatie al tijden slecht. "De waarheid is dat Monique en ik al een tijdje aan het sukkelen waren. In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal. Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven", zo laat André weten. "De eerste jaren waren we heel gelukkig, maar daarna kreeg ik steeds meer succes. Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen."

Geen liefdesverdriet

André, die het gisteren nog aan de stok kreeg met de fans van Monique, had dan ook geen last van liefdesverdriet. "Ik heb geen traan gelaten, maar dat neemt niet weg dat het enorm voelt als falen. Ik baal er ook van dat het zo is gelopen, maar ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn." De zanger zit dan ook niet bij de pakken neer, nu hij opnieuw gelukkig is in de liefde. Hij zou zelfs al voor Bridget op zijn knieën zijn gegaan, volgens de geruchten

Lees verder