André Hazes en Bridget Maasland op Instagram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Bridget Maasland op Instagram

Pijnlijk! André Hazes en Bridget Maasland op slaapverwekkende date

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Iedereen die in een beginnende relatie zit, weet: je moet er keihard voor knokken. Altijd maar de beste kant van jezelf laten zien. Scheetjes inhouden. Jezelf stiekem beter voordoen dan je eigenlijk bent. Herkenbaar, maar wel vermoeiend, en zéker als je het meest besproken showbizzkoppel ever bent.

Zo ondervond ook Bridget Maasland dat het allemaal best wel vermoeiend is. Haar nieuwe liefje André Hazes deelt namelijk een geinige foto. Hierop zien we hoe Bridget helemaal op apegapen ligt tijdens een bioscoopdate. "Leuk naar de film...", schrijft de volkszanger er héél sarcastisch bij. 

Reactie Bridget

Gelukkig kan de Zwakste Schakel-presentatrice er wel om lachen, zo laat ze weten in de comments op Instagram. "Ze steunt u door mee te gaan. Dat op zich is al mooi", reageert 'n fan. En daar heeft 'ie een punt. Je zou maar met Gordon daten. Die loopt gewoon middenin een film weg uit de bioscoopzaal!

André en Bridget

Een tijdje geleden ruilde 'Brazes' het hectische Nederland voor eventjes in. Ze reisden af naar Italië en bezegelden hun liefde in Rome. Hoe, vraag je? Nou, zoals iedere verliefde tiener dat ook doet: met matchende kettinkjes natuurlijk! Een goed begin van 2020, al kan het volgens André's moeder Rachel altijd nog beter. Ze doet namelijk vurig haar best om André en zijn zus Roxeanne weer bij elkaar te brengen. Gaat dat in 2020 dan eindelijk lukken?

Lees verder