André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes diep door het stof tegen zoontje Dré: 'Het spijt me'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes biedt zijn zoontje Dré excuses aan via... een nieuw nummer met John Ewbank! "Van nu af aan ga jij mij minder zien", zingt André in het heftige lied genaamd 'Kleine Grote Vriend', waar menig Hazes-fan vast een traantje bij wegpinkt.

"Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend", zingt vader tegen zoon. "Mijn kleine grote vriend." De cover van de nieuwe plaat - André en Dré tijdens een optreden - maakt duidelijk dat het hier om een autobiografisch nummer gaat, niet 'zomaar' een mooie songtekst in een nieuw lied.

Ook Monique komt voorbij

André zinspeelt ook op de breuk met Monique, mama van Dré: "Wees maar lief voor mama, geef d‘r nog een zoen. Er is niets wat zij er aan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had. En ook ik deed echt mijn best. Maar soms is willen niet genoeg."

'Later als je groter bent'

André zingt ook alvast over de toekomst. Hopelijk kan hij zijn zoontje dat uitleggen waarom hij nu doet wat 'ie doet. "Later als je groot bent en we praten, hoop ik maar dat jij me niet verlaten hebt’’, zingt hij. "Ik hoop dat je ooit ziet waarom ik ben gegaan. Die ruzies, vriend, ik wil ze niet voor jou. Dus ik ga nu weg omdat ik van je hou."

André en Sarah

Veel BN'ers geven André een steun in de rug op Insta, maar de reactie van zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen springt eruit. Ze post een hartje onder de aangrijpende songtekst. Het schijnt dat de liefde tussen haar en André inmiddels zo sterk is opgebloeid, dat ze hem via een tattoo liet vereeuwigen - al heeft ze dat zelf nog niet bevestigd. 

Lees verder