Bart Ettekhoven, André

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bart Ettekhoven, André

Bart Ettekoven: 'André Hazes belde zelf paparazzi over vakantie'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

André Hazes en zijn 'vriendinnetje' Sarah van Soelen werden vrijdag 'gespot' in de vertrekhal van Schiphol. Althans, dat was hoe het verhaal naar buiten kwam. Volgens Shownieuws-verslaggever Bart Ettekoven zit de vork echter anders in de steel.

Hij vermoedt dat het niet toevallig is dat Story-fotograaf Edwin Smulders en zijn Privé-collega Ferry de Kok op dezelfde vlucht naar Ibiza zaten.

Valse start

"We weten niet of ze gesetteld zijn, want ze wilden een beetje onder de radar blijven", begint Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven gisteren bij Shownieuws. Alleen de vraag is of dat is gelukt... "Ze hebben een valse start gemaakt, want ik heb begrepen dat André het een beetje rustiger aan wilde doen, maar dan begrijp ik niet wat hij zelf had bedacht toen hij de fotografen heeft ingelicht."

Geen VIP-service geboekt

Hij vindt het dan ook absoluut geen toeval dat die fotografen precies op het juiste moment op de juiste plek waren. "Er stonden twee fotografen en een verslaggever klaar met rugzakken die hun tickets hadden geboekt. Die wisten dat hij ging vertrekken en zaten in hetzelfde vliegtuig richting Ibiza", laat hij weten. En dat had een ster als André ook niet hoeven doen. "Als je dan toch onder de radar wil blijven, kun je heel gemakkelijk een VIP-service boeken op Ibiza. Dan hoef je de vertrekhal niet eens in en dan ziet niemand jou daar lopen." 

Moment in de spotlights

Patty Brard denkt dat ze gewoon keihard genoten van al die aandacht. "Het is voor dat meisje ook nieuw." Allemaal leuk en aardig, maar bij Bart Ettekoven schiet dat in het verkeerde keelgat. "Roep dan niet dat je met rust gelaten wil worden. Dat is een soort Sylvie van: 'Ik wil het privé houden', maar dan wel op het strand gaan liggen waar alle fotografen zijn."

Ach ja, het zou André en Sarah vast een worst wezen wat de media wel of niet denkt. Zij bruinen nog even lekker door!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder