Janny van der Heijden en André van Duin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Janny van der Heijden en André van Duin

André van Duin en Janny van der Heijden te zien in De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Bakkers klaar? Ehh… Wachten maar... Deze december schotelt Omroep MAX ons helaas geen nieuw seizoen voor van Heel Holland Bakt, maar dankzij De Slimste Mens hoeven we André van Duin en Janny van der Heijden niet te missen.

We kunnen deze feestmaand dus wél smullen van de feitenkennis. Want terwijl we onze hersenen bedwelmen met chocoladepepernoten en kerstdiners, zet het KRO-NCRV-programma ze weer op scherp met een nieuw seizoen De Slimste Mens op maandag 13 december. 

De Ronde Open Deur

De Instagram van De Slimste Mens maakt ons alvast blij: André en Janny samen in De Slimste Mens? Om je verwachtingen maar meteen bij te stellen: de populaire presentator en het jurylid van Heel Holland Bakt gaan de strijd niét met elkaar aan als deelnemers, maar geven acte de présence in de ronde Open Deur. In dit onderdeel van De Slimste Mens stellen bekende Nederlanders een vraag aan de kandidaten. We gaan dus niet ontdekken hoe het met de intelligentie van André en Janny gesteld is. Jammer. Maar ook leuk. 

Welke kandidaten? 

Welke BN’ers doen er dan wel mee dit seizoen? Omroep KRO-NCRV maakte eerder al bekend welke nieuwe kandidaten we dit jaar in De Slimste Mens kunnen verwachten

Snollebollekes verraste bij De Slimste Mens

De BN’ers kunnen verrassend uit de hoek komen in De Slimste Mens. Sommige celebs hebben een algemene kennis waar een universitair student nog een puntje aan kan zuigen. Wie had er bijvoorbeeld verwacht dat de carnavaleske Rob Kemps er vorig winterseizoen met de winst vandoor zou gaan? De Snollebollekes-zanger deed een tijdje geleden trouwens nog een onthulling over jurylid Maarten van Rossem

Voor de fans: Heel Holland Bakt verschijnt weer in het voorjaar op televisie.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 december elke werkdag om 20:30 uur te zien op NPO 2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder