Amy Schumer speelt Barbie in gelijknamige film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amy Schumer speelt Barbie in gelijknamige film

Amy Schumer speelt Barbie in gelijknamige film

|
|

Laatste update:

Wanneer je aan de perfecte Barbie-actrice denkt, denk je waarschijnlijk niet aan de vaak grofgebekte comédienne Amy Schumer (Trainwreck). Dat is exact de reden waarom juist zij de hoofdrol zal spelen in de nieuwe Barbie-film!

Feministische draai

Bij Barbie denk je aan slank, gracieus en elegant. Comedian Amy Schumer heeft al die eigenschappen niet en daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. Dat is maar goed ook, want de makers van de Barbie-film willen een moderne en feministische draai geven aan de Barbie-mythos, die op vrolijke wijze afrekent met het net iets te slanke, onderdanige en goedlachse stereotype van de ideale vrouw.

Perfect

In de eigentijdse komedie wordt Barbie wakker in een land waar iedere Barbie perfect is. Behalve zij. Ze wordt verbannen en komt uiteindelijk terecht in de echte wereld. Daar ontdekt ze dat echte schoonheid van binnen komt. Als inspiratie voor het verhaal noemen de makers onder meer de komedie Big, Splash en Enchanted. Leuk detail: in haar show Inside Amy Schumer nam de comédienne Barbie regelmatig op de hak (zie filmpje). Barbie zal in de zomer van 2018 in de bioscopen verschijnen.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder